info/afscheidsfotografie Rouwfotografie op maat. Dat is wat Ineke Key u kan bieden. Omdat een uitvaart van een geliefde vaak als in een roes aan u voorbij kan gaan. De tastbare herinnering in de vorm van een mooie fotoreportage bieden nabestaanden de gelegenheid om naderhand het afscheid en de rituelen rond de uitvaart, in eigen tempo te bekijken. Ook voor degenen die er niet bij konden zijn. Dit kan helpen bij het rouwproces.

Bij het maken van de foto’s is Ineke Key discreet aanwezig. Op gepaste afstand en soms onzichtbaar dichtbij. Met gevoel voor waardigheid en stijl legt zij de gebeurtenissen vast, geruisloos en zonder flits. Het is fijn om vooraf (kort) overleg te hebben over specifieke wensen maar dit is niet noodzakelijk. Foto’s kunnen in kleur of zwart/wit worden gemaakt.

 

info/afscheidsfotografie Kort na de uitvaart ontvangt u een mini boekje met de 6 mooiste foto’s. Daarna ontvangt u een USB-stick met een selectie van de gemaakte foto’s. Uit deze selectie kan de reportage worden samengesteld en worden gebundeld in een mooi fotoboek naar keuze. Aan het boek kunnen ook andere beelden en/of teksten worden toegevoegd.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston